Palliatieve zorg

palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Zorg in de laatste levensfase

Is thuis wonen voor u of uw naaste niet meer mogelijk vanwege een ongeneselijke ziekte? In Huize Nieuwoord kunt u uw laatste levensfase doorbrengen in een van onze speciale appartementen waar we palliatieve zorg verlenen. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gewoontes en dierbaren deze laatste fase van uw leven meemaken onder liefdevolle zorg van onze medewerkers.

Zorg met aandacht

Palliatieve zorg betekent zorg in het laatste stadium van uw leven. In uw laatste levensfase geven we zorg met aandacht. Aandacht voor vermindering van pijn en ongemakken. Aandacht voor geestelijke vragen en aandacht voor verschillende aspecten van afscheid nemen. Dit doen wij vanuit onze christelijke levensovertuiging. Zo willen we u en uw familie en vrienden ondersteunen en begeleiden op weg naar een waardig levenseinde.

Tarieven

U betaalt huur voor een appartement in Huize Nieuwoord. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur voor huur- en gebruikerskosten. De aanvullende kosten zijn afhankelijk van de zorg die u ontvangt en de diensten waarvan u gebruik maakt. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.