Wonen met zorg

Serre in beeld

Wonen met zorg

Samen zelfstandig wonen

In Huize Nieuwoord woont u niet alleen. Op de begane grond zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes. Als u wilt, kunt u hier met andere bewoners koffie drinken, eten en deelnemen aan activiteiten. Ook familie is van harte welkom. In de keuken tussen de gemeenschappelijke ruimtes kan zelfs gezamenlijk gekookt worden. U woont dus zelfstandig in uw eigen appartement, maar u heeft alle vrijheid om gasten te ontvangen, uw hobby’s uit te oefenen of muziek te luisteren. 

Indeling appartementen

In totaal zijn er dertien levensloopbestendige woonzorgappartementen: negen eenpersoonsappartementen in het gerenoveerde huis en vier nieuwbouwappartementen in de tuin ernaast. Deze zijn geschikt voor mensen met een vorm van dementie en mensen, eventueel echtparen, met een lichamelijke beperking. De appartementen in het huis zijn 25,5 m2 tot 58 m2 en beschikken over een kitchenette.

Tarieven

U betaalt huur voor een appartement in Huize Nieuwoord. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur voor huur- en gebruikerskosten. De aanvullende kosten zijn afhankelijk van de zorg die u ontvangt en de diensten waarvan u gebruik maakt. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. De kosten voor zorg worden gefinancierd vanuit de Wlz, wijkverpleging of Wmo. Dit is afhankelijke van de zorgindicatie.

Huize Nieuwoord is gespecialiseerd in zorg aan mensen met dementie, palliatieve zorg en tijdelijk verblijf. Klik op de links voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.