Wonen met zorg

Meneer F.

Wonen met zorg

Samen zelfstandig wonen

In Huize Nieuwoord woont u niet alleen. Op de begane grond zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. Als u wilt, kunt u hier met andere bewoners koffie drinken, eten en deelnemen aan activiteiten. Ook familie is van harte welkom. In de keuken tussen de gemeenschappelijke ruimtes kan zelfs gezamenlijk gekookt worden. U woont dus zelfstandig in uw eigen appartement, maar u heeft alle vrijheid om gasten te ontvangen, uw hobby’s uit te oefenen of muziek te luisteren. 

Indeling appartementen

In totaal zijn er dertien levensloopbestendige woonzorgappartementen: negen eenpersoonsappartementen in het gerenoveerde huis en vier nieuwbouwappartementen in de tuin ernaast. Deze zijn geschikt voor mensen met een vorm van dementie en mensen, eventueel echtparen, met een lichamelijke beperking. De appartementen in het huis zijn 25,5 m2 tot 34,5 m2 en bestaan uit een woon/slaapkamer en een badkamer. De nieuwbouwappartementen, van 48 m2 tot 58 m2, beschikken daarnaast over een kookhoek.

Tarieven

De tarieven voor wonen in Huize Nieuwoord zijn afhankelijk van de grootte van het appartement. Hier bovenop komen de kosten voor de zorg die u ontvangt. Door de complexiteit van financiering en vergoeding van zorg, zijn de tarieven vrijwel altijd persoonsgebonden. Graag lichten wij een en ander toe in een persoonlijk gesprek. 

Huize Nieuwoord is gespecialiseerd in zorg aan mensen met dementie, palliatieve zorg en tijdelijk verblijf. Klik op de links voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.