Zorg

Meneer F. met zuster

Zorg

Vertrouwd en verzorgd wonen

In Huize Nieuwoord is woonruimte voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast bieden we een tijdelijk thuis als u moet revalideren of wanneer uw mantelzorger vakantie nodig heeft. Door de kleinschaligheid is persoonlijke aandacht en zorg verzekerd. Huize Nieuwoord biedt een thuis aan mensen met een christelijke achtergrond. Onze christelijke identiteit zorgt voor een vertrouwde sfeer bij de bewoners. Verhuizen op latere leeftijd is een hele stap, maar een mooie en veilige omgeving maakt deze stap wel gemakkelijker.

Dagelijks brood

Iedere dag zet onze gastvrouw zich in om de maaltijden te verzorgen van zowel ontbijt, lunch als diner. Ook hebben bewoners doordeweeks de mogelijkheid om van activiteiten te genieten. Maandag komen we letterlijk in beweging, dinsdag doen we iets creatiefs, woensdag is bakdag, donderdag bestuderen we de Bijbel en vrijdag is er eens in de twee weken een weeksluiting verzorgd door één van de participerende kerken in Woudenberg. Daarnaast hebben we een programma met eenmalige activiteiten zoals een zangkoortje en uitstapjes. Zo wordt u in alle opzichten voorzien van uw dagelijks brood.

Aanvullende diensten

In Huize Nieuwoord kunt u gebruik maken van verschillende aanvullende diensten. Normaal gesproken vergoedt de Zorgverzekeringswet deze na verwijzing:

  • Logopedie
  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Dietiek
  • Maatschappelijk werk
  • Psychologische hulp
  • Specialist Ouderengeneeskunde

Indicatie

Voor wonen met zorg in Huize Nieuwoord is een indicatie nodig. Lelie zorggroep verleent zorg op basis van een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Meer informatie krijgt u bij uw huisarts of via de website www.ciz.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.