Fietstocht 21 mei Huize Nieuwoord

Fietstocht 21 mei Huize Nieuwoord

Fietstocht 21 mei Huize Nieuwoord

Zien we jou ook D.V. 21 mei? Kom fietsend de prachtige Utrechtse Heuvelrug verkennen! Opstappen kan bij Huize Nieuwoord in Woudenberg. Daar is tevens een markt en een springkussen voor de kinderen. Ook kun je een kijkje nemen in Huize Nieuwoord en vertellen we je graag alles over het leven in en werken bij Huize Nieuwoord.

 Op 21 mei organiseert Huize Nieuwoord een fietsdag. Er is keuze tussen een fietstocht van 10 of 25 kilometer. Tussen 10-12 uur kunt u opstappen bij Huize Nieuwoord in Woudenberg. Daar zijn diverse kraampjes; denk aan eten en drinken, boeken en speelgoed. Ook is er een springkussen voor de kinderen.

Daarnaast is er gelegenheid om een kijkje te nemen in Huize Nieuwoord. Dit is een plek voor senioren met dementie of een lichamelijke beperking die graag leven in een huiselijke sfeer en daar alle noodzakelijke zorg willen ontvangen. Graag vertellen wij u alles over het leven in en werken bij Huize Nieuwoord.

Van harte welkom! 

De fietstocht kost 3,50 per persoon en maximaal 12,50 per gezin. De opbrengsten zijn voor de beleeftuin bij Nieuwoord. www.huizenieuwoord.nl 

Opgeven kan voor 14 mei bij r.pitlo@leliezorggroep.nl of r.norder@leliezorggroep.nl of telefonisch via 033 433 50 00. 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.