Ondersteuner middagmaaltijd

Keuken

Ondersteuner middagmaaltijd

Heeft u tussen de middag tijd en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de middagmaaltijd van onze bewoners.

Wat gaat u doen
In de huiskamer bieden wij de bewoners 's middags een warme maaltijd aan. Als vrijwilliger helpt u bij de voorbereiding, ondersteunt u bewoners die extra begeleiding nodig hebben en helpt u bij het afruimen.
Wij zoeken vrijwilligers voor maandag t/m zondag, van 12.00 - 13.30 uur. Eventueel kunt u hierna een individuele activiteit met een bewoner ondernemen, zoals voorlezen of wandelen. 

Frequentie
Het zou fijn zijn als u minimaal 1 keer per week beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Huize Nieuwoord biedt ruimte aan bewoners die lichamelijke zorg nodig hebben of een vorm van dementie hebben. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. In de stijlvolle villa hebben bewoners ieder een eigen appartement, in twee gemeenschappelijke ruimtes kunnen ze samen koffie drinken, eten en activiteiten doen.

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Rina Norder, e-mail r.norder@leliezorggroep.nl of telefonisch via via 06 - 125 925 74.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.