Vrijwilliger individuele activiteit

Wandelen voordeur

Vrijwilliger individuele activiteit

Heeft u overdag tijd en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die persoonlijke aandacht aan onze bewoners kunnen geven en samen met hen iets leuks doen.

Wat gaat u doen
Een aantal bewoners vindt het fijn om samen met een vrijwilliger of in een klein groepje een activiteit te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld een stukje gaan wandelen met een bewoner of voorlezen aan een bewoner. Wij zoeken met name vrijwilligers voor maandag t/m vrijdag, 's morgens of 's middags, voor de duur van ongeveer twee uur.

Frequentie
Het zou fijn zijn als u 1 keer per week beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Huize Nieuwoord biedt ruimte aan bewoners die lichamelijke zorg nodig hebben of een vorm van dementie hebben. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. In de stijlvolle villa hebben bewoners ieder een eigen appartement, in twee gemeenschappelijke ruimtes kunnen ze samen koffie drinken, eten en activiteiten doen.

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Rina Norder, e-mail r.norder@leliezorggroep.nl of telefonisch via 06 - 125 925 74.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

033 433 50 00

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.